16 Aralık 2008 Salı

zamanın yarası


alkole boğdum geceyi
ve tütün kokusu
ve kahve molası
bir kesik parmakta tuzdur
zamanın yarası
günü geçmiş sevdalar gelir aklıma
sararmış sayfalarda
kurutulmuş çiçekler gibi
günü geçmiş sevdalar gelir aklıma
sırrı dökülmüş aynalarda
kendi geçmişini arar gibi
sen
kavgamın acemi çilesi
oğul tadında sevmiştim oysa seni
ana avrat sövmüştüm bilesin
ölü balık ve yosun kokardı ellerim
ellerimi şimdi kim neylesin

kasım 2007

Kutsal Devrim Seçinti

5 yorum:

  1. Merhaba,
    Bu sefer şiirlere değil de blog için yorum yapmak istiyorum müsadenizle. Genel anlamda biraz görüntü bozukluğu veya kayması mı var desem bilemiyorum,gerçi blog yazmaya yeni başlamışsınız.Zamanla düzelir.Müzik eklemişsiniz,güzel olmuş:) Ben de eski bir blog yazarı olduğum için böyle eleştiri tarzında yaklaşmak istedim,af buyurun.

    -Hilal-

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim, bu blogu daha iyi yapmak için her öneri ve eleştiriye açığım. Kaymadan kastınızı anlamadım. Ama sizden sonra tekrar baktığımda muzik kutusunun ve belki de kutularının hoş görünmediğini farkettim. Sağ tarafa koymak hoş olurdu ama bu sefer de kutunun sağ kenarı kesiliyor. En alta koyduğumda ise kimse farkedemiyor. Bunları bar şekline indirgeme ya da daraltma şansım varsa bilmek isterim. Belki de şablonu değiştirmeliyim. Siz ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
  3. Şablonu değiştirebilirsiniz.Bloğa ısınana kadar mevcut şablonları kullanın.Başka bir tane ayarlayın şimdilik.Biraz zaman geçtikten sonra internetten farklı template'ler indirebilirsiniz.Bence template bloğun içeriğine uygun olmalı.Mesela siz şiir yayınlıyorsunuz,böyle duygusal çağrışımları olan,romantik yada mistik arka planlar bloğu daha çekici gösterir.
    Müziğe gelince..bence müzik kutusu yerine her post ile birlikte tek bir şarkı yayınlayın.Bunu da yine imeem ile yapabilirsiniz ki seçtiğiniz müzik de şiire uygun olmalı. Ama ille de müzk kutusu olsun derseniz,yan taraflara bir yere alırsanız daha güzel olur.

    -Hilal-

    YanıtlaSil
  4. Eleştiri ve önerileriniz için teşekkürler. Her şiir için ayrı bir şarkı yayınlamak aslında akıllıca. Bunu düşüneceğim. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Rica ederim ;)

    -Hilal-

    YanıtlaSil